Beachflaggor av högsta kvalitet

Vi levererar alltid beachflaggan med högsta kvalitet. Du kan få dina beachflaggor vilka färger som helst, med önskade logotyper och ditt val av budskap. Vi har en egen tryckerianläggning i Sverige och kan därmed trycka och sy dina beachflaggor riktigt snabbt om det skulle behövas.

Flaggor och master

Hållbara flaggmaster
i glasfiber och komposit

Masterna på våra beachflaggor har en riktigt hållbar och stark konstruktion. Flaggmasterna är tillverkade av 90% glasfiber, ett starkt och segt material med mycket styvhet, blandat med 10% komposit.

Kantförstärkta beachflaggor
för ökad livslängd

Vår strandflagga kantförstärks alltid med en fåll för att undvika att de fransar sig, vilket ofta är problemet med varmskurna flaggor. När vi syr flaggorna använder vi även en rötbeständig tråd för att öka hållbarheten ytterligare.

Våra beachflaggor har
utmärkt tryckkvalité

Våra beachflaggor är gjorda i en lätt polyester av mycket bra kvalité och hållbarhet. Vi använder trycktekniken sublimering som gör att trycket på våra beachflaggor får fin färgåtergivning och ett bra genomtryck.

Du kan läsa mer om hur du får bästa tryckkvalité på din beachflagga under Guide och mallar.

Guide & mallar

Beställ beachflaggor med
dubbelsidigt tryck

Vanligtvis har våra beachflaggor tryck på ena sidan av flaggan, motivet syns då på båda sidorna med hjälp av genomlysning i materialet. För flaggmodellerna Haj och Rak i storlekarna S och M kan vi även erbjuda dubbelsidigt tryck.

Med dubbelsidiga beachflaggor blir det lätt att anpassa flaggans båda sidor med olika motiv. Detta kan ge dig bättre läsbarhet på exempelvis en logotyp då du slipper spegelvänt motiv åt ena hållet eller så kanske du vill ha olika budskap på varje sida.